Aanbieding meterkast!

NIEUWE METERKAST:

6 GROEPEN
2 STUKS AARDLEKSCHAKELAARS
HOOFDSCHAKELAAR

NU COMPLEET VOOR € 300,- INCL. MONTAGE*

  EMAT Groepenkast 1 Fase

 UIT TE BREIDEN TOT MAXIMAAL 12 GROEPEN

 

 

 

 

 

Wanneer u plannen heeft om uw badkamer of toilet te vernieuwen kunt u bij GIMA Techniek terecht. Niet alleen voor het aanleggen van het leidingwerk, maar u kunt ook via GIMA Techniek terecht bij een sanitair showroom. In de showroom zal u een breed assortiment te zien krijgen van kwalitatief hoogwaardige producten, van klassiek tot modern en van standaard tot grote luxe. U kunt daar op uw gemak onder deskundige begeleiding ideeën op doen en de inrichting bepalen. Het verdere traject zal door ons uitgevoerd worden. Groot voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft. Daarnaast kunt u gebruik maken van de contacten die wij hebben met een stukadoor, tegelzetter of aannemer.

Sanitair

Maar niet alleen voor het vernieuwen van de badkamer of toilet, maar ook voor aanpassingen zoals voor minder validen of senioren kunt u contact met ons opnemen. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Kortom, u geeft aan wat uw wensen zijn en GIMA Techniek geeft deskundig advies over de indeling, effectiviteit en samenstelling van de ruimte.